logo

vSAN HCI

Hyperconverged Infrastructure Assets

Večina svetovnih podjetij usmerja svojo pot k uporabi hibridnih platform v oblaku, kar jim omogoča hitrejšo digitalno transformacijo in začetek uporabe hiperkonvergenčne infrastrukture (HCI). Zato zlahka izkoristijo vse prednosti, ki jih ponuja tehnologija, od več prostora v oblaku do prekrivajoče se tehnologije v oblaku in različnih kombinacij notranjih in zunanjih platform v oblaku. Hiperkonvergenčna infrastruktura se je na področju obdelave podatkov na trgu izkazala kot izjemno učinkovita.

Rešitve družbe VMware na osnovi programske opreme vSAN so dobavljene kot končni izdelek, ki je bil zasnovan, integriran in preizkušen, kar podjetjem omogoča, da delujejo z optimizirano in večjo zmogljivostjo, vključevanjem virov, predvidljivo nadgradljivostjo, nadzorom in stroškovnimi prihranki brez kakršnih koli obdobij izpada poslovanja zaradi nedelovanja.

Zakaj za hiperkonvergenčno infrastrukturo izbrati programsko opremo vSAN?

Integrirana je v vaš hipervizor

V visoki učinkovitosti, nadgradljivosti in varni infrastrukturi uživajte s pomočjo edinstvene programske opreme za virtualizacijo in shranjevanje vSphere.

Zmogljivi klasični oblak – domače aplikacije

Varno upravljajte s svojimi virtualnimi napravami in aplikacijskimi vsebniki ter uživajte v prednosti integracije z vodilnimi orodji za orkestracijo vsebnikov, kot je Kubernetes.

Poenostavljeni postopki delovanja

Preprosta uvedba novih aplikacij z minimalnim usposabljanjem.

Nižji stroški

Zaradi podpore najnovejših tehnologij in skladnosti z najstrožjimi standardi boste dosegli najboljšo možno ceno glede na učinkovitost.

Zasebni in hibridni oblaki so pripravljeni

Hiperkonvergenčno infrastrukturo (HCI) lahko uporabljate kjer koli in kadar koli, saj je to najširše znan javni ekosistem v oblaku v industriji: v njem sodeluje 18 partnerskih proizvajalcev originalne opreme, med njimi so tudi: AWS, Azure, Google Cloud, Oracle Cloud, IBM Cloud in Alibaba Cloud.

Uporabniki so si med seboj različni, imajo pa tudi zelo različne potrebe. Različni uporabniki uporabljajo različne operacijske tehnologije in tudi njihovi inženirji imajo različna znanja in izkušnje. Vsi ti dejavniki vplivajo na uporabnike pri izbiri tehnoloških rešitev. Družba VMware je v edinstvenem položaju, saj svojim strankam zagotavlja tako kakovost kot celovito podporo prek svojih parterjev. Omogoča celo izbiro ustrezne platforme, ki najbolj ustreza potrebam vsakega posameznega uporabnika. Spoznajte prednosti in koristi orodij vSAN družbe VMware, ki omogočajo lažje poslovanje.

1. KORAK

Poziv k ukrepanju

Ocena hiperkonvergenčne infrastrukture
Zahtevajte oceno hiperkonvergenčne infrastrukture in spoznajte vse njene prednosti. Z oceno boste pridobili informacije o tem, kako deluje vaše okolje IT in kako ga optimizirati. Začnite z oceno, ki je brezplačna, pri njeni izvedbi pa ne bo nobenih ‘vdorov’ v vaš sistem.

Spletni seminar VMware@Home On Demand
Serijo spletnih seminarjev VMware@Home je gostil Jacint Juhasz, izkušeni strokovnjak iz družbe VMware z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju IT. Naučite se, kako lahko svoje podatkovno središče posodobite in poenostavite s pomočjo hiperkonvergenčne infrastrukture.

Zakaj uporabniki izbirajo vSAN družbe VMware – PDF
Spoznajte ključne prednosti in si oglejte nasvete o tem, kako lahko izboljšate in poenostavite svojo infrastrukturo.

Laboratorij vSAN HandsOn
Testirajte programsko opremo vSAN družbe VMware zdaj. Brezplačno in brez nameščanja.

2. KORAK

Registrirajte se